Fegyverrel támadt a Jehova Tanúira

Infostart
2008. szeptember 22. 20:45
Valószínűleg vallási nézeteltérés miatt lőtt le egy üzletembert és annak feleségét egy férfi Nagy-Britanniában. A Cornwallban történt katasztrófa elkövetője a házaspár lányának barátja volt.

Adam Hustlert és feleségét szombaton támadta meg egy férfi a házaspár vidéki otthonában. Az üzletember, aki családjával együtt a Jehova Tanúi felekezet tagja volt, a kórházban belehalt sérüléseibe, miután a támadó többször meglőtte.

Feleségét két lövés érte a hátán, jelenleg az orvosok az életéért küzdenek.

A rendőrséget és a mentőket a házaspár két lánya értesítette, akik a lövöldözés idején szintén a házban tartózkodtak, de nem lett bajuk.

A tettes állítólag a házaspár húszéves lányának, Danielle-nek a barátja, akivel azért szakított a lány, mert a fiú nem tartozott a felekezethez. A szakítás miatt a 23 éves tettes teljesen kibukott, és fegyverrel támadt a szülőkre - legalábbis ez lehet az egyik magyarázata a brutális bűncselekménynek.

A 41 éves Adam Hustler, aki egy sikeres csatornatisztító vállalkozást működtetett, nemrég költözött a Cornwallhoz közeli kis falucskába, Port Kea-be. A férfi, akiről a helyiek azt mondták, hogy családjával együtt a Jehova Tanúinak tagja volt, elzárkózva élt nyolcszobás otthonában.

Adam Hustler nem vett részt a falu életében, és többen úgy tartják: vallási nézetei miatt került konfliktusba lánya fiújával.