Tetszett a saját paródiája Sarah Palinnek

Infostart
2008. szeptember 16. 19:25
Jól szórakozott saját paródiáján Sarah Palin alaszkai kormányzó. A republikánus alelnökjelöltet Tina Fey komika figurázta ki a Saturday Night Live című műsorban.

Tetszett saját paródiája Sarah Palin republikánus alelnökjelöltnek. Az alaszkai kormányzót a Saturday Night Live című legendás szórakoztató műsorban figurázta ki Tina Fey.

"Viccesnek találta a műsort, különösen amiatt, mert egyszer Halloweenkor Tina Fey-nek öltözött" - mondta a politikus szóvivője, Tracey Schmitt.

A 38 éves színésznő amúgy is hasonlít Sarah Palinre, de a műsorhoz frizuráját és öltözékét is a kormányzóéra formálták, szemüveget vett fel, így valóban úgy festett, mintha a politikus szerepelne a show-ban.

A jelenetben Tina Fey mellett feltűnt Amy Poehler is, aki Hillary Clintont alakította, és közösen tartottak tájékoztatót. A komikusok természetesen nem hagyták ki mindazokat az elemeket, amellyel a sajtó már rengeteg foglalkozott: Palin szépségkirálynői múltja és családja.

Tina Fey visszatérése a Saturday Night Live-ba azért is volt érdekes, mert korábban közel tíz éven át írója volt a műsornak, Emmy-díjat is kapott munkájáért, aztán 2006-ban egy saját sorozat készítésébe kezdett.

A műsor nagy sikert ért el: hétéves nézettségi csúcsot döntött, így szó van róla, hogy Tina Fey később is visszatér Sarah Palinként.