A koktéltól kétszeresére duzzadt a lány feje - képpel

Infostart
2008. szeptember 5. 11:00
Szinte a kétszeresére duzzadt a feje egy brit tinédzsernek, miután ivott egy egzotikus koktélt görögországi nyaralása során.

A 19 éves Corinne Coyle Krétán üdült, ám a nyaralás nem a gondtalan pihenés miatt marad emlékezetes a lány számára.

A tinédzser egy szórakozóhelyen vásárolt egy különleges koktélt tíz euróért. Az ital krémlikőrt, tequilát, abszintot, ouzót, vodkát, almasört, gint és egy titkosnak nevezett összetevőt tartalmazott, és miután a brit lány pár kortyot elfogyasztott, 20 perc múlva arca óriásira duzzadt. A képeket megnézheti, ha ide kattint.

Egy barátja figyelmeztette a változásra, majd bementek a mosdóba, és a tükörben azt látta, hogy homloka a duplájára dagadt. Corinne Coyle azonnal bement a kórházba, ahol infúziót kapott, majd két nap után kiengedték. Az orvosok szerint a duzzanat egy kémiai reakció miatt alakult ki, és hozzátették: pár hete hasonló esettel volt dolguk.

Azóta a duzzanat némileg lelohadt, de még magán viseli a nyaralás és az egzotikus koktél nyomait Corrine. A brit tinédzser már hazatért Nagy-Britanniába, ahol több orvos is megvizsgálta, de egyelőre várnak az eredményekre.

Édesanyja elmondta: amikor meglátta, maga sem ismerte meg lányát, aki a duzzanat miatt nem látott jobb szemével.

Corrine mindenesetre megígérte: soha többet nem iszik alkoholt.