A szülés utáni depresszió Angelina Jolie-t sem kíméli

Infostart
2008. szeptember 4. 21:15
Állítólag a színésznő két hónappal az ikrei születése után annyira kimerült, hogy csak fekszik az ágyban, és folyamatosan a babák egészsége miatt aggódik.

A már hatgyerekes Angelina Jolie provance-i kastélyában tartózkodik, és lassan egy hónapja nem mutatkozott a nyilvánosság előtt. Két hónappal ezelőtt szülte meg ikreit, Vivienne-t és Knoxot.

Pletykák szerint a sztárszínésznő az alváshiány miatt kimerült, és egyfolytában az ikrei egészsége miatt aggódik. A babák állítólag bélgörcstől szenvednek, ami egy ismert és széles körben elterjedt probléma a csecsemőknél, akik ezért gyakran vigasztalhatatlanul sírnak.

Az amerikai In Touch magazinnak nyilatkozó forrás elmondta: Jolie a folyamatos aggódás miatt depressziós hangulatba került, és gyerekei, valamint Brad Pitt előtt próbálja kontrolálni érzelmeit.

Egész nap az ágyában fekszik, alig van energiája, és a szoptatás ellenére keveset eszik. "Mindenki azt reméli, hogy valakivel beszélni fog arról, mit érez" - nyilatkozta a névtelen "bennfentes".

A problémák ellenére Jolie férje, Brad Pitt a velencei filmfesztiválon bejelentette: még legalább két gyereket szeretne jövőre.