Három gyermekét hagyta magára a nászutas nő

Infostart
2008. szeptember 2. 20:30
Három kisgyermekét hagyta magára két hétre egy török származású, Nagy-Britanniában élő nő. A kicsiket a szociális munkások találták meg otthonukban, az ágy alatt, miután a szomszédok értesítették őket.

"Just Married" - ilyen feliratú léggömbökkel a kezében látták utoljára a 33 éves Simten Sadiqot szomszédjai. Az asszony ezt követően eltűnt, három gyermekét pedig magára hagyta a leedsi házukban.

A török származású nő nemrég ment férjhez egy iszlám szokások szerint megrendezett esküvőn egy osztrák férfihoz. Ezt követően pedig eltűnt, a négy-, hat- és tizenegy éves gyermekét pedig felügyelet nélkül hagyta.

Erről a szomszédok értesítették a szociális munkásokat, akik felkeresték a családot. Házuk ajtaja nyitva volt, a gyermekeket pedig az ágy alá bújva találták meg.

A gyermekek édesapja, egy szintén török származású férfi egy kilométerre sem lakik gyermekeitől és volt feleségétől, de nem tudott arról, hogy a kicsik felügyelet nélkül voltak. Az asszony hollétéről egyelőre senki nem tud.

A szakemberek még vizsgálják, pontosan meddig voltak felnőtt felügyelet nélkül a gyermekek. Külsérelmi nyomokat az orvosok nem találtak rajtuk.