Így nézne ki Michael Jackson operációk nélkül - képpel

Infostart
2008. augusztus 25. 20:00
Brit öregedésszakértők a tudomány és a számítógépes technika segítségével elkészítették azt a képet, amelyen Michael Jackson popikon látható - a plasztikai beavatkozások nélkül.

Michael Jackson pénteken ünnepli ötvenedik születésnapját. A popénekes orrát 30 évvel ezelőtt műtötték meg először, és azóta számtalanszor feküdt kés alá, hogy teljesen átalakítsák arcát.

Az orrán még 9 operációt végeztek, de átformálták állát és szemöldökét is, valamint átalakították ajkait, és bőrét is kifehérítették.

Öregedésszakértők a tudomány és a számítógépes technika segítségével az énekesről egy olyan fotót alkottak meg, ami demonstrálja: így nézne ki ma Michael Jackson a plasztikai operációk nélkül.

A szakértők először Jacko műtétek előtti képeit vették figyelembe, és tanulmányozták azt is, családja tagjai hogyan öregedtek.

Emellett figyelembe vették Jackson életmódját is. A műtétek előtti képeken még erős fehér fogai, szép bőre és jó csontfelépítése volt. A képkészítők szerint a sztár családtagjai, akik nem feküdtek műtőasztalra, teljesen normálisan öregednek.

Ráadásul állítják: mivel Jackson világsztár, a legjobb edzők és táplálkozási szakértők dolgoztak volna vele élete végéig, így adott lehetett volna számára az egészséges időskor.

Az 50 éves, műtétek nélküli Michael Jackson arcképét itt nézheti meg.