Börtön helyett drogelvonóra kell vonulnia a legendás dobosnak - videóval

Infostart
2008. augusztus 21. 20:01
Nem csukják le, de drogelvonóra kell mennie Steven Adlernek, a Guns 'n' Roses egykori dobosának, akit már az együttesből is amiatt tettek ki, mert a sok heroin miatt nem volt képes rendesen dobolni.

Nem találta bűnösnek a bíróság Steven Adlert, a Guns 'n' Roses egykori dobosát, akit kábítószer-birtoklásért tartóztatott le a rendőrség a múlt hónapban Hollywoodban.

A 43 éves zenész ellen heroinbirtoklásért és herionfogyasztásért indítottak eljárást. Adler óvadék ellen szabadlábon maradhat. Ugyanakkor a dobosnak elvonókúrára kell mennie a következő, szeptemberi tárgyalásig.

Steven Adler 1985 és 1990 közt volt a Guns 'n' Roses dobosa, Axl Rose énekes állítólag pont túlzott droghasználata, illetve amiatt tette ki az együttesből, mert a sok heroin miatt nem volt képes rendesen dobolni - pedig a banda többi tagja sem éppen arról volt híres, hogy megvetné a drogokat. Persze ők próbálkoztak a leszokással, de ebben épp az erre kevésbé fogékony dobos hátráltatta őket.

A zenész 2003 óta Adler's Appetite néven futtat egy hányatott sorsú, folyamatosan változó felállású, hol létező, hol megszűnő együttest, amelynek eddig egyetlen, 2005-ös, cím nélküli lemezét itthon is bemutatták (habár a két koncert programja elsősorban a Gun 'n' Roses első albumának dalaira épült).