A táskájáról ismerte fel, hogy feleségét gázolták el

Infostart
2008. augusztus 19. 20:30
Egy motoros férfi önzetlenül odarohant segíteni egy elgázolt nőnek, azonban kiderült, hogy a sérült a saját felesége. A nő végül a kórházban meghalt.

James Peters éppen motorjával felesége elé akart menni az angliai Leatherheadben, amikor látta, hogy az út mentén egy sérült nő fekszik.

Kiderült, hogy egy autó gázolta el a szerencsétlenül járt asszonyt, akihez a férfi rögtön odament segítséget nyújtani. Tíz percnek kellett eltelnie, hogy ráeszméljen: a karjaiban vérző nő nem más, mint a saját felesége, gyermekeinek anyja.

A házaspár és három fiúk mindössze 5 percre laknak attól a megállótól, ahova az asszony a munka után érkezni szokott. Szerető férje gyakran ment elé motorral, hogy ne kelljen sétálnia.

"Nagyjából 10 percig után fedeztem fel, hogy ő az. Csak megálltam segíteni, mert láttam, hogy balesetet szenvedett. Aztán egy másik férfi is megállt, és odaadta nekem a sérült táskáját. Akkor fedeztem fel, hogy ez Susan" - mondta a férj.

A 60 éves nő a kórházban halt bele sérüléseibe. A pár a tragédia előtt néhány nappal ünnepelte 40. házassági évfordulóját.