Phil Collinsé a legdrágább sztárválás

Infostart
2008. augusztus 18. 20:00
A legendás Genesis együttes egykori énekese rekord összeget fog kifizetni harmadik feleségének, akitől a napokban válik. Ezzel hivatalosan is Phil Collinsé lesz a legdrágább sztárválás Nagy-Britanniában.

Sokan azt hitték Angliában, hogy Sir Paul McCartney 24,3 millió fontról, vagyis 7,6 milliárd forintról kiállított, Heather Millsnek szóló csekkjét egy darabig senki nem fogja túlszárnyalni. Most azonban úgy tűnik, Phil Collins harmadik válása drágább lesz, mint az egykori Beatles-tagé.

A Genesis együttes korábbi frontembere ugyanis nem kevesebb, mint 25 millió fontot, vagyis 8 milliárd forintot fog kifizetni harmadik feleségének válásuk során.

Az 57 éves énekes hét év után válik el svájci feleségétől, akivel együtt két közös gyereket neveltek Genfben.

A mostani drága válási egyezség nem az első Collins számára, ugyanis az énekes az előző feleségének 17 millió fontot (5 milliárd forintot) fizetett a házasság felbontásakor.

Bár ezzel Collinsé a legdrágább sztárválás Nagy-Britanniában, ez az összeg eltörpül a szigetország legnagyobb "sima" válása mögött. John Chapman londoni tőzsdeügynök ugyanis 48 millió fontot (több mint 15 milliárd forintot) fizetett ki feleségének 2006-ban.