Öt eszméletlen fiatalt találtak egy keceli diszkóban

Infostart
2008. augusztus 9. 09:25
Öt eszméletlen fiatalt találtak egy keceli szórakozóhelyen - tudta meg az InfoRádió. Két fiatal állapota életveszélyes, háromé súlyos.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője a távirati irodának azt mondta: mindegyik fiatalt intubálni kellett, hármójukat mesterségesen kellett lélegeztetni.

Győrfi Pál hozzátette: a helyszínre mentőhelikoptereket és mentőautókat irányítottak, a fiatalokat Kalocsára, Kiskunhalasra és Budapestre viszik kórházba.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az InfoRádiónak elmondta: a mentők értesítették a rendőrséget arról, hogy eszméletlen állapotban találtak öt embert a szórakozóhelyen. Mihályné Bornemisza Eleonóra közölte: két fiatalt budapesti, egyet a kalocsai, kettőt pedig a kiskunhalasi kórházba vittek.

Egyiküknél egy drog adagolására szolgáló eszközt találtak, annak tartalmát még vizsgálják a szakértők - tette hozzá a szóvivő.

Kifejtette: az már kiderült, hogy a keceli eset nincs összefüggésben a közelmúltban, kábítószer miatt bekövetkezett többi halálesettel.