Együtt temetik el a megölt nászutasokat

Infostart
2008. augusztus 5. 09:30
Közösen temetik el az Antiguán lelőtt friss házasokat, Ben és Catherine Mullanyt.

Catherine Mullany és férje, Benjamin két hétre érkeztek Antiguára, hogy ott töltsék a nászútjukat. A mézeshetekből már csak egyetlen nap volt hátra, amikor a pár szobájába betörtek és rájuk lőttek.

Először a férfit támadták meg, és bár Benjamin Mullany megpróbált szembeszállni a betörőkkel, győzött a túlerő, majd többször is fejbe verték, és rálőttek. Feleségének mindezt végig kellett néznie, közben sikoltozott, segítségért kiabált.

A nőt is fejbe lőtték - ő azonnal meghalt. Férjét napokig kórházban ápolták, de vasárnap ő is életét vesztette. A férfi kómában volt, és végül szülei döntöttek úgy, hogy kapcsolják ki a lélegeztető készüléket, mert belátták, nincs esély a felépülésre.

A szülők most azt tervezik, hogy közösen temetik el a házaspárt Cilybebyllben, ott, ahol három héttel ezelőtt összekötötték életüket.

Közben a rendőrség tovább nyomoz az ügyben. Az egyik egyetlen őrizetbe vett személynek, a kábítószer-kereskedőként ismert Clarence James-nek nem volt alibije a gyilkosság estéjére. Rajta kívül még négy embert vettek őrizetbe a gyilkossággal összefüggésben.

Catherine Mullany orvosként dolgozott egy walesi kórházban, míg férje fizikoterapeutaként tevékenykedett.