Tragédia a nászúton: egy drogdíler is érintett

Infostart
2008. augusztus 4. 09:00
A rendőrség egy kábítószer-kereskedőt vett őrizetbe az Antiguán történt gyilkosság ügyében. A karibi országban egy nászúton lévő párra támadtak, a nő meghalt, férje kómában van.

Letartóztatták a kábítószer-kereskedőként ismert Clarence James-t az Antiguán történt brutális támadással összefüggésben. A rendőrség több mint harminc embert kérdezett ki, de eddig csak a Felhő becenevű férfit vették őrizetbe.

A nyomozást a brit rendőrség is segíti a karibi országban.

A friss házasok, Catherine Mullany és férje, Benjamin két hétre érkeztek Antiguára, hogy ott töltsék a nászútjukat. A mézeshetekből már csak egyetlen nap volt hátra, amikor a pár szobájába betörtek és rájuk lőttek.

Először a férfit támadták meg, és bár Benjamin Mullany megpróbált szembeszállni a betörőkkel, győzött a túlerő, majd többször is fejbe verték, és rálőttek. Feleségének mindezt végig kellett néznie, közben sikoltozott, segítségért kiabált.

A nőt is fejbe lőtték - ő azonnal meghalt. Férjét kórházban ápolják, de az orvosok nem látnak esélyt a felépülésére. A 31 éves férfi fejéből nem tudták kivenni a golyót, és agyhalott állapotban van.

Az elhunyt Catherine Mullany orvosként dolgozott egy walesi kórházban, míg férje fizikoterapeutaként tevékenykedett.