Michael Schumacher balesetet okozott

Infostart
2008. augusztus 1. 06:59
Balesetet okozott a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher. A versenyzéstől már visszavonult német klasszis múlt vasárnap Angliában ütött el férfit.

A 39 éves kenti autókereskedő, Martin Kinghamet sokkolta, amikor észrevette, hogy a korábbi Forma-1-es pilóta gázolta el.

A férfi elmondta, hogy a vasárnapi délutánon a biztonsági kerítést szerelte üzlete előtt, amikor egy furgon neki ütközött, miután előzni akart. A jármű a korláthoz nyomta a lábát, de komoly sérülést nem szenvedett.

"A legutolsó dolog, amit várnál egy csendes délutánon, hogy Michael Schumacher elüt" - emelte ki a brit férfi.

A helyszínre kiérkeztek a rendőrök, de úgy döntöttek, nincs szükség további intézkedésre.

"A rendőrök azt mondták, maradjak az irodámban, amíg beszélnek vele. Az egyikük azt mondta: ez a fickó azt állítja, hogy ő Michael Schumacher, pedig nem is hasonlít rá. Aztán egy másik rendőr megnézte a személyi igazolványát, és kiderült, hogy tényleg ő az" - emlékezett vissza Martin Kingham.

A férfi hozzátette: felhívta üzlettársát, aki nem akarta elhinni neki, hogy tényleg a német sztár ütötte el. Végül megjelent Schumacher sleppje, és távoztak.

A hétszeres világbajnok szóvivője megerősítette a baleset tényét, és hozzátette: Michael Schumacher együttműködő volt a hatósággal.