Leapasztja a Barcelona sztárjának bankszámláját a volt felesége

Infostart
2008. július 31. 20:45
Kifoszthatja volt felesége Thierry Henryt, a Barcelona francia válogatott játékosát a bíróságon, ugyanis tízmillió fontot követel a labdarúgó 25 milliós vagyonából.

A vagyonmegosztást célzó bírósági ügy szerdán kezdődött, és az egykori házastársak megjelentek Moylan bíró előtt sztárügyvédjeik társaságában. Claire Merryt, a francia sztár volt feleségét az egyik legsikeresebb brit ügyvéd, Fiona Shackleton képviseli, aki korábban Diana hercegnő és Heather Mills válásakor is hatalmas összeget harcolt ki ügyfele számára.

A szerdai tárgyaláson még nem született megállapodás, a felek nem tudtak megegyezni a tízmillió fontos összegben. Claire Merry ugyanis ekkora összegre tart igényt a hetente 130 ezer fontot kereső francia sztár vagyonából.

A futballista tavaly szeptemberben vált el Claire Merrytől négyévnyi házasság után, a bíróság akkor Thierry Henry "méltatlan viselkedésére" hivatkozva bontotta fel a házasságot.

A kapcsolat végét az jelentette, hogy Henry félrelépett egy sminkessel, akivel egy forgatáson ismerkedett meg. A párocska forró hangú sms-eseket is váltott, ám a férfi balszerencséjére felesége leleplezte őket.

A pár kétéves gyermekét, Teát is az egykori modell, Claire Merry neveli.