Motorozást kapott születésnapjára a 90 éves nagymama

Infostart
2008. július 30. 08:43
Régi vágya teljesült egy idős brit nőnek: kilencvenedik születésnapján felülhetett egy Harley Davidsonra.

Fia ötlete volt, hogy Harley Davidson-felvonulással köszöntse 90. születésnapján Lou Symondst, a sebességmániás nagymamát. Az idős asszony még évekkel ezelőtt látott egy csapat motorost, amint elhajtottak a háza előtt és megjegyezte: nagyon szeretné egyszer kipróbálni, milyen lehet egy ilyen vasparipát meglovagolni.

"Közeledett a születésnapja, szeretett volna egy partit. Valami különlegeset szerettem volna szervezni, és hirtelen eszembe jutott, mit mondott a motorosokról. Így felnéztünk az internetre, és felvettük a kapcsolatot a Harley Davidson Társasággal" - mondta az asszony fia, Graham Symonds.

A motoros társaság vezetői minden környékbeli tagot értesítettek, az egyikük pedig felvette a kapcsolatot Symondsékkal. A nagy napon motorosok lepték el az ünnepelt otthonának környékét, és azt is megengedték, hogy Lou felüljön a gépeikre.

Az idős asszony imádja a motorsportokat, különösen a salakmotorozást: amikor a világbajnokság döntőit még a Wembley stadionban tartották, ismerőseinek utat szervezett oda, és két rajongói klub megalapításában is segédkezett.