Gyilkosság a nászúton: rejtélyt emleget a rendőrség

Infostart
2008. július 30. 17:30
Újabb részletek derültek ki arról, hogyan öltek meg egy brit nőt, és verték össze férjét Antiguán. A nyomozás egyelőre nem hozott eredményt.

A friss házasok, Catherine Mullany és férje, Benjamin két hétre érkeztek Antiguára, hogy ott töltsék a nászútjukat. A mézeshetekből már csak egyetlen nap volt hátra, amikor a pár szobájába betörtek és rájuk lőttek.

Először a férfit támadták meg, és bár Benjamin Mullany megpróbált szembeszállni a betörőkkel, győzött a túlerő, majd többször is fejbe verték, és rálőttek. Feleségének mindezt végig kellett néznie, közben sikoltozott, segítségért kiabált.

A nőt is fejbe lőtték - ő azonnal meghalt. Férjét kórházban ápolják, de az orvosok nem látnak esélyt a felépülésére. A 31 éves férfi fejéből nem tudták kivenni a golyót, és agyhalott állapotban van.

A rendőrök több személyt kikérdeztek az ügyben, hat embert őrizetbe is vettek, ám gyanúsítottja még nincs a támadásnak. A szálloda személyzete nem tudott beszámolni semmi szokatlanról a támadás estéjén, így a nyomozók egyelőre sötétben tapogatóznak.

"Bárcsak Benjamin Mullany el tudná mondani mi történt, mert ez teljes rejtély" - mondta az egyik nyomozó.

Az elhunyt Catherine Mullany orvosként dolgozott egy walesi kórházban, míg férje fizikoterapeutaként tevékenykedett.