Az amstetteni rém feleségének testvérét is megerőszakolta

Infostart
2008. július 30. 20:45
Josef Fritzl megtámadta és megerőszakolta felesége testvérét - derült ki egy, a szexőrült osztrák férfi házában talált naplóból.

Rendőrségi források megerősítették: a lányát 24 évig fogva tartó Josef Fritzl házában találtak egy naplót, amiben az áll, hogy az osztrák férfi nemcsak saját lányát, de felesége testvérét is zaklatta. Az iratot még vizsgálja a rendőrség.

A 73 éves férfi jelenleg börtönben van, és várhatóan ősszel kezdődhet meg pere. 69 éves felesége állítólag el akar válni tőle, miután áprilisban fény derült arra, hogy férje házuk pincéjében 24 évig tartotta fogva lányukat, akit hétszer teherbe ejtett.

Fritzl már bevallotta, hogy bebörtönözte a most 42 éves Elisabeth lányát, azt azonban nem, hogy felesége testvérét is megerőszakolta.

Az osztrák sajtó úgy tudja: Rosemarie, aki semmit sem tudott férje tettéről, az ősszel szeretné elindítani a válási procedúrát, amit állítólag Elisabeth lánya is szorgalmazott.

Az asszony egyébként már nem él Elisabeth-tel és gyerekeivel, miután lánya elküldte őt az amstetteni klinikáról. Rosemarie most Linzben lakik, és csekély állami juttatásokból próbálja igazgatni életét.