Cristiano Ronaldo is kaphat kosarat

Infostart
2008. július 29. 09:45
Egy színésznőt próbált elcsábítani a továbbra is Los Angelesben pihenő Cristiano Ronaldo, ám Anna Faris kikosarazta.

Sokan már unalmasnak tarthatják a műtét után lábadozó portugál labdarúgó életét, aki az elmúlt hetekben csak napozott, pihent és korábbi barátnőjével való szakítása után újabb és újabb csinos nőket hódított meg. Legújabb kiszemeltje Anna Faris volt, ám a szőke színésznő egyszerűen kikosarazta Cristiano Ronaldót.

A manchesteri klasszis szokásához híven Los Angeles-i szállodája medencéjének partján napozott és rehabilitációs gyakorlatokat végzett, amikor észrevette a Horrorra akadva-filmek sztárját.

"Ronaldo már olyan, mint egy bútordarab a medence mellett, hiszen állandóan ott tartózkodik. Tevékenysége mindössze annyiból áll, hogy figyeli a nőket" - mondta egy szemtanú, aki beszámolt arról, hogy szombaton a színésznő két barátnőjével sétált a hotelben, amikor a focista megpillantotta őt.

"Abbahagyta a rehabilitációs gyakorlatot, és Annát figyelte, aki egy kávéra várt egy asztalnál. Megpróbált szemkontaktusba lépni Annával, de ő tudomást sem vett róla" - tette hozzá.

A kikosarazás után nem sokáig szomorkodott a focista, és egy barna hajú szépségre váltott, akivel már nagyobb szerencséje volt. A csinos lány beszélgetni kezdett Ronaldóval, és szemmel láthatóan jól szórakoztak együtt - tette hozzá a szemtanú.

Közben a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson a klub egyik alkalmazottját Los Angelesbe küldte, hogy felügyelje Ronaldo rehabilitációját.