Az idegenek léteznek - állítja a Holdat is megjárt űrhajós

Infostart
2008. július 24. 08:00
Az idegenek sokszor kapcsolatba léptek már a földlakókkal, a kormányok azonban minden alkalommal eltussolták a történteket - állítja Edgar Mitchell, a hatodik ember, aki a Holdra lépett.

Az amerikai űrügynökségnél (NASA) töltött évei alatt sokszor figyelt fel UFO-látogatásokra, ám mindet eltitkolták - magyarázta egy rádiós interjúban Edgar Mitchell, aki 1971-ben az Apollo 14 legénységének tagja volt.

A Kerrang! rádióban Mitchell azt is elárulta, hogy azok a kollégái, akik kapcsolatba léptek az idegenekkel, furcsa, alacsony emberkéknek írták le őket, akiknek nagy szemeik és fejük volt.

Az egykori űrhajós azt is tudni véli, hogy az idegenek technológiája jóval fejlettebb a miénknél, és, ha ellenségesek lennének, már a földlakók már rég nem élnének.

"Megvolt az a kiváltságom, hogy beavattak a titokba: az idegenek már többször meglátogatták a bolygónkat, az UFO-jelenség pedig valódi" - magyarázta Edgar Mitchell, akinek nevéhez az eddig leghosszabb, 17 perces holdséta fűződik.

"Ezt a kormányok az elmúlt 60 évben jól titkolták, de lassan kiszivárgott, és néhányunknak megvolt az az előjogunk, hogy értesüljünk róla" - tette hozzá a tudós, akinek többek között légügyi mérnöki végzettsége van.

Mitchell doktor szerint 1947-ben, az új-mexikói Roswellben valóban UFO, és nem egy meteorológiai léggömb zuhant le, és úgy gondolja, hogy egyes szervezetek a közeljövőben elismerik: az idegenek kapcsolatba léptek velünk.

"Azt hittem, hogy csak valami űrhajós humor, amit előad, de nem: teljesen komolyan mondta, hogy az idegenek léteznek, ezen felesleges vitatkozni" - mondta az interjú után a Kerrang! rádió döbbent műsorvezetője, Nick Margerrison.

A NASA illetékesei az interjú kapcsán közleményt adtak ki, amelyben leszögezték: a szervezet nem kutat UFO-k után, és nem vesz részt az idegenek nyomainak elleplezésében. "Dr. Mitchell nagyszerű amerikai, de ebben a kérdésben nem értünk vele egyet" - fűzték hozzá.