Öt gyereket szeretne a drogfüggő énekesnő

Infostart
2008. július 23. 21:30
A tüdőbetegségéből lábadozó Amy Winehouse öt gyereket akar szülni férjének, egy népszerű kvízműsorban szerepelne, és új hobbijai is vannak.

Amy Winehouse az OK! magazinban adott interjújában férjéről, Blake Fielder-Civilről is beszélt, akit hétfőn ítéltek 27 hónapnyi börtönbüntetésre, mivel korábban egy pubban megtámadta a tulajdonost.

"Megőrülünk egymásért. Az én Blake-em nagyon szerető férj" - mondta az énekesnő, aki nemrég kórházba került és tüdőtágulást diagnosztizáltak nála az orvosok.

"Alig várjuk, hogy gyerekeink legyenek. Legalább ötöt szeretnék. Ikreket akarok! Blake hihetetlenül jó apa lesz" - lelkendezett a kábítószerfüggő Winehouse, aki bevallotta, hogy imádja az Angliában közkedvelt Countdown című kvízműsort, és szívesen részt is venne az egyik adásban.

Arra a kérdésre, hogy ha nem popsztár lenne, akkor mivel töltené az idejét, elmondta: valószínűleg háziasszonykodna, majd hozzátette: új hobbija a vasalás és a fasírozott készítése.

"Rengeteg egészséges ételt eszem, sokat alszom, gitározok, zenét szerzek és minden nap levelet írok a férjemnek" - árulta el a 24 éves énekesnő, mivel tölti mostanában az idejét.

Az interjúban elmondta azt is, hogy 12 éves keresztlánya, Dionne Bromfield is énekesi karriert tervez, de majd csak az iskola befejezése után.