Olasz szépségnek csapja a szelet Cristiano Ronaldo - képekkel

Infostart
2008. július 23. 10:00
Olasz szépségért hagyta el spanyol barátnőjét Cristiano Ronaldo. A dolog pikantériája, hogy a Manchester United labdarúgója még korábbi kedvese, Nereida Gallardo társaságában találkozott Letizia Filippivel, miközben nyaraltak. Egy héttel később a spanyol manökennel szakított a focista, és az olasz szépséggel kezdett el randevúzni.

A 30 éves Letizia Filippi és a portugál labdarúgó egy hajón tartott bulin találkozott, és az olasz modell egy csábos pillantással vette le a lábáról Cristiano Ronaldót. "Úgy nézett rá, hogy megolvasztotta, mint egy jégcsapot a nap" - mondta egy jelenlévő.

Az este végén a portugál klasszis oda akarta adni telefonszámát az olasz lánynak, de ő ekkor még ezt elutasította. A sztárfocista többször is küldött virágokat Letiziának, és szerelmes üzenetekkel bombázta a nőt, így végül megnyerve a szívét.

A találkozás után egy héttel Cristiano Ronaldo kiadta akkori barátnője, Nereida Gallardo útját, bár a spanyol modell még a hétvégén is cáfolta, hogy szakítottak volna.

A manchesteri focista és az olasz szépség Letizia Filippi ügynöke szerint jó barátok, és kapcsolatok még kezdeti fázisban van. Az olasz modell hamarosan Los Angelesbe utazik, ahol pillanatnyilag Cristiano Ronaldo lábadozik műtétje után.

A 30 éves Letizia Filippi modellként és televíziós műsorvezetőként dolgozik Rómában. 1994-ben harmadik lett az olasz szépségversenyen, majd két évig Alberto Tomba olimpiai bajnok síelővel járt. Az olasz szépség képeit megnézheti ha ide vagy ide kattint.

A napokban olyan képek jelentek meg a labdarúgóról, amelyeken több hölgy társaságágban múlatja az időt az Egyesült Államokban, és a hírek szerint legalább két nővel is lefeküdt. A képeket látva felháborodott Nereida Gallardo, és egy barátjának azt mondta, hogy a portugál focista egy patkány, és el kell számolnia tettével. A lány próbálta felhívni Cristiano Ronaldót, de a labdarúgó nem vette fel a telefont.