Az ötven kilós "szuperanya" már a 14. gyerekét várja

Infostart
2008. július 22. 05:45
Mindössze 7 hónappal az után, hogy életet adott 13. gyerekének, Joanne Watson újra terhes. Az angol nő egyszerűen nem tud elhízni, még ennyi szülés után is csak 50 kilós.

A 37 éves nő 7 hónappal legutóbbi szülése után bejelentette, hogy újra terhes. Joanne Watsont azonban biztos, hogy a legtöbb nő nem ezért irigyli, hanem azért mert  nem hízott el egyik terhessége alatt sem, így még most is mindössze 50 kiló.

"Szerencsés vagyok, mert soha nem voltak súlyproblémáim" - mondta a 3 hónapos terhes kismama, aki azt állítja, hogy mint minden terhes nő, ő is kívánós a 9 hónapban, és nem veti meg a csokoládét sem.

Ennek ellenére néhány kilónál többet egész egyszerűen nem tud magára szedni. Úgy véli: vékony alakját főleg annak köszönheti, hogy egész nap a gyerekek után rohangál: iskolába és óvodába viszi őket, főz rájuk, bevásárol, vagy sétál velük a parkban.

"Úgy érzem, hogy én vagyok a világ legboldogabb apukája. Elképesztő, hogy ilyen sok egészséges gyerekem, és ilyen csodálatos alakú feleségem van" - nyilatkozta a 42 éves büszke férj, aki a hamarosan 15 tagúra bővülő családjával egy 4 hálószobás házban él Guernsey-ben.