Hogy kerül a delfin a kertbe?

Infostart
2008. július 21. 05:12
Delfint talált a kertében két férfi - pedig nem az óceán mellett, hanem egy domb tetején élnek, majd' egy kilométerre a parttól.

A rendőrség sem tudta kideríteni, hogyan került a két hadmérnök, Mike Elliott és Gary Harvey kertjébe egy csaknem egyméteres delfin.

"Amikor felkeltem, kinéztem az ablakon, és egy delfinnek tűnő valamit pillantottam meg a hátsó kertben. Lementem, hogy közelebbről is megnézzem, és valóban: egy majd' egyméteres delfin feküdt ott - mondta Gary Harvey. - Fogalmam sem volt, hogyan kerülhetett oda. Azt hittem, álmodom.

A fiúk hívták a rendőröket, akik házról házra járva kérdezték ki a környéken lakókat, de senki sem tudott semmit a kertben talált tengeri emlősről. "Nincs bizonyíték arra, hogy bűncselekmény történt" - közölte a rendőrségi szóvivő.

Elliott és Harvey az állatvédőket is értesítették, akik két különös lyukat találtak az állat hasán - mintha szigonnyal lőtték volna meg.

"Nem volt szökőár, és csaknem egy kilométerre lakunk a tengertől egy meglehetős magaslaton, Portland egyik legmagasabb pontján. Biztosak vagyunk abban, hogy valaki bedobta hozzánk" - tette hozzá Gary Harvey.