Elvetélt a liberális politikus gyermekét váró énekesnő

Infostart
2008. július 21. 08:05
Elvetélt a Cheeky Girls nevű lányegyüttes tagja, Gabriela Irimia, aki egy brit parlamenti képviselő gyermekét várta.

Bár hónapokig jegyben jártak, végül szakított egymással a Cheeky Girls együttes tagja, Gabriela Irimia és Lembit Öpik, a brit Liberális Demokrata Párt parlamenti képviselője.

A 26 éves énekesnő és az észt származású politikus kapcsolata 2006 decemberében kezdődött. Lembit Öpik ekkor szakított menyasszonyával, az ITV időjósával, Sian Lloyddal. A parlamenti képviselő később el is jegyezte a kolozsvári születésű Gabriela Irimiát, de júliusban szakítottak.

Az énekesnő elmondta, hogy bár eleinte minden szépnek tűnt a kapcsolatban, júniusban már szinte mindenen összevesztek. Gabriela már ekkor tudta, hogy gyermeket vár a politikustól, és nem tudta, hogy mi tévő legyen. Nem akarta elvetetni a magzatot, de aggódott karrierje miatt is. Félt attól is, hogy elfoglalt párja mellett miként tudja felnevelni a gyereket egyedül, de vőlegényével nem közölte, hogy terhes - fejtette ki a News of the Worldnek adott interjúban.

Legutóbb július elején egy jótékonysági rendezvényen mutatkoztak együtt, de csúnyán összekaptak, és bár a politikus mindent megtett, hogy kibéküljenek, Gabriela számára már nem volt visszaút.

Az énekesnő néhány nappal később hihetetlen fájdalmat érzett a hasánál. "Korábban sohasem éreztem hasonló fájdalmat, mintha egy kést döftek volna a hasamba, azt hittem, haldoklom" - mondta a 26 éves énekesnő.

Gabrielának korábban bábaként dolgozó édesanyja segített. "Teljesen pánikba estem, és édesanyámért kiáltottam. Berohant a szobámba, látta a vért, és csak annyit mondott, ó, Istenem. Éreztem, hogy valami nagyon rossz történt, de anyám nyugodt maradt, segített lefeküdni. Öt vagy hat hetes terhes lehettem szerinte" - tette hozzá.

A Cheeky Girls együttes tagja ezt követően sem közölte volt kedvesével, hogy elvetélt. Az énekesnő rengeteg fogyott az eset óta, és saját bevallása szerint pánikrohamok gyötrik.

A Kolozsvárról a világhírig eljutó két testvér, Monica és Gabriela Irimia már évek óta Nagy-Britanniában él. A Cheeky Girls együttes 2002-ben robbant be, és a Cheeky Song nevű slágerük négy hétig második volt a brit slágerlistán, bár később minden idők legrosszabb dalának is megválasztották.