Csinos nőkkel bulizik a lábadozó Cristiano Ronaldo - képekkel

Infostart
2008. július 21. 06:30
Los Angelesben, csinos nők társaságában pihen műtétje után Cristiano Ronaldo.

Bokaműtétje után pihennie kell; a Real Madridhoz vágyik, de a Manchester United nem engedi; valamint megromlott viszonya kedvesével - mindez azonban alig viselte meg Cristiano Ronaldót. A portugál klasszis egy Los Angeles-i luxushotel medencéjének partján csinos, bikinis nők társaságában a problémák ellenére szemmel láthatóan élvezi az életet.

A 23 éves labdarúgó egy barna és egy szőke szépség társaságában napoztatta még tovább bronzbarna bőrét, és a képek szerint jól érezte magát a hölgyek mellett a Beverly Hills-i szállodában. A fotókat megnézheti, ha ide kattint.

Egyes hírek szerint a sztárfocista a napokban szakított barátnőjével, Nereida Gallardóval, bár ezt a spanyol modell nem erősítette meg. Ezzel szemben a kapcsolat végére utal, hogy Cristiano Ronaldo csütörtökön egy amerikai nővel töltötte az éjszakát. A Jen nevű lány egyik ismerőse elmondta, hogy a labdarúgó bókolva vette le a lábáról az amerikai szépséget a Los Angeles-i szórakozóhelyen, de másnap már meg sem akarta ismerni.

"Úgy viselkedett, mintha Jen nem is létezne. Feltűnt egy skót lány, és csak vele foglalkozott. Jen annyira feldúlt volt, ha haza is ment" - fejtette ki a lány ismerőse.

Nereida Gallardo a héten Spanyolországban nyaralt, miközben Ronaldo az Egyesült Államokban tartózkodott, de a spanyol modell azt mondta, minden nap beszéltek telefonon.