Partvissal kergette el a kalapácsos rablókat a nagyi

Infostart
2008. július 20. 20:34
Partvissal kergette el a főnökére támadó fiatal bűnözőket egy brit nagymama, aki a legközelebb próbálkozók ellen már baseballütőt készít.

Szöghúzós kalapáccsal ütlegelték a főnökét, Ann Winthersnek így nem volt más választása: felkapta az első, keze ügyébe kerülő tárgyat, egy műanyag partvist, aminek segítségével végül sikerült elkergetnie a támadókat.

"Elfehéredtek, és azonnal kereket oldottak, amint ütni kezdtem őket a partvissal. Rémisztő volt, ahogy a főnökömet püfölték; vártam a megfelelő pillanatra, akkor felkaptam a partvist és kiálltam ellenük" - emlékezett vissza az 55 éves nagyi.

Az asszony épp csak kinyitotta az üzletet, amikor a fejükön kapucnit viselő tinédzser bűnözők benyomakodtak a helyiségbe, hadonásztak a kalapácsaikkal és készpénzt követeltek.

"Hogy mernek bejönni és pénzt lopni? Ha pénzt akarnak, menjenek, és dolgozzanak, ahogy mindenki más, legyen bennük egy kis büszkeség" - mondta Ann Winthers, hozzátéve: ha a fiatalok újra próbálkoznának, egy baseballütővel veri majd őket össze.

"Ann egy igazi hős" - fűzte hozzá az asszony főnöke, Guljinder Hayer.