Feltette a világhálóra válásának részleteit

Infostart
2008. július 18. 20:31
Egy multimilliomos brit üzletember úgy érezte, hogy csak úgy tudja megállítani a róla szóló pletykákat, ha válásának részleteit felteszi a világhálóra.

Gary Deant barátai kegyetlen és fösvény embernek tartják, aki egy másik nő kedvéért elhagyta feleségét és négy kisgyerekét, csődbe döntve ezzel egykori családját.

A férfi megelégelte az ehhez hasonló rosszindulatú pletykákat, és úgy döntött: válásnak pénzügyi részleteit kiteregeti egy internetes oldalon, amelynek címe: "A valóság Helen Louise Deanről és Gray Deanről".

Az internetes honlapról mindenki számára világossá válhat, hogy a 47 éves üzletember, aki saját reklámügynökségét igazgatja, nem is volt annyira fukar a váláskor. Feleségének ugyanis mintegy 4 millió fontot, azaz 780 millió forintot fizetett a válóper után, sőt beleegyezett, hogy finanszírozni fogja a nő Mercedesét és Audiját is, és nem tartott igényt exfelesége drága ékszereire sem.

Ezen felül a 47 éves milliomos mind a négy kisgyerekük után évi 15 ezer fontot (közel 4,5 millió forintot) fizet egészen 17 éves korukig, hogy ezzel is támogassa iskoláztatásukat.

"Úgy döntöttem, hogy megállítom a pletykamalom őrlését, és nyilvánosságra hozom a válás pénzügyi adatait" - mondta a férfi, akinek válását 2007 júliusában mondták ki.