Pedofilnak gondolták, mert a saját fiait fényképezte

Infostart
2008. július 16. 08:46
Saját fiait fényképezte egy férfi egy brit parkban, amikor felháborodott szülők kérdőre vonták, és a fejéhez vágták, hogy perverz. Az apuka még rendőrt is hívott, hogy bizonyítsa: nem tett semmi törvényelleneset azzal, hogy a saját gyerekeit fotózta.

Csúszdázó fiairól akart vidám felvételeket készíteni Gary Crutchley egy wolverhamptoni parkban, amikor egy nő odarohant hozzá és követelte, hogy hagyja abba a fényképezést.

"Azt mondta, nem fotózhatom más emberek gyerekeit, mire elmagyaráztam, hogy csakis a saját fiaimat fényképeztem, és felhívtam a figyelmét arra, hogy egy nyilvános parkban vagyunk" - magyarázta a férfi, aki meg is mutatta a képeket a felháborodott anyukának.

A jelenetet látva azonban hamarosan egy újabb asszony ment oda Gary Crutchley-hoz, aki szintén azt követelte tőle, hogy ne fotózza mások gyerekét. A férfi ismét elmagyarázta, hogy nem érdeklik más csemeték, csak a sajátjai. "Erre a nő közölte, hogy bizonyosan az internetre akarom feltölteni a gyerekek képeit, és perverznek nevezett" - emlékezett vissza az apuka.

A férfi a vita hevében még elszaladt két rendőrért is, hogy segítségükkel bizonyítsa a harcos édesanyáknak: nincs semmi rossz abban, ha egy nyilvános parkban valaki a saját gyerekeiről készít fényképeket.

"A két rendőr megerősítette, hogy jogom volt ahhoz, amit tettem. Az egyikük megjegyezte: az emberek manapság ilyenek. Teljesen egyetértett velem abban, hogy őrület, ami történt" - mondta az édesapa, aki szerint szomorú, hogy bárkit, aki egy vidám vasárnap délutánon fényképeket készít egy parkban, azonnal perverznek gondolnak.

"Ami történt, azért is különösen nevetséges, mert a férjem és én is rendőrségi vizsgálatnak vetettük alá magunkat, mert tavaly egy ideig gyerekfelvigyázóként dolgoztam" - fűzte hozzá Tracy Crutchley, a férfi felesége.