A francia first lady imádja a nőies férfiakat

Infostart
2008. július 14. 11:00
Van valami különleges a brit férfiakban, és Carla Bruni-Sarkozy, a francia first lady azt is tudja, hogy mi: az, hogy szeretnek női ruhába bújni.

Nicolas Sarkozy fransia elnök felesége imádja az angol férfiakat, bár az indoka elég különös: azt szereti ugyanis bennük, hogy "elfogadják a nőiességüket".

A kontinensen sokat azt gondolják, hogy a brit férfiak között az átlagosnál magasabb azok aránya, akik elfojtják a homoszexualitásukat, a francia first lady azonban nem ezzel magyarázza a nőiességüket - hanem a színházi hagyományokkal.

"Imádom a Monty Pythont, imádom, hogy a több száz évvel ezelőtti, shakespeare-i hagyományokból táplálkozik, amikor a női szerepeket is férfiak játszották" - mondta a The Sunday Times Magazine-nak adott exkluzív interjúban.

Carla Bruni szerint nagyon vicces, ha egy férfi nőnek öltözik - "egy francia vagy egy olasz férfi ezt soha meg nem tenné" - állítja az olasz származású asszony, aki felvette a francia állampolgárságot, amikor februárban feleségül ment Nicolas Sakozyhez.

A modellből lett énekesnő dicsérte a brit férfiak eleganciáját is, külön kiemelve Fülöp herceget, II. Erzsébet királynő férjét, aki megkülönböztetett figyelemmel viseltetett iránta, amikor férjével hivatalos látogatáson tartózkodott márciusban Nagy-Britanniában.