Teljesen elhagyja magát a türelmetlen Angelina Jolie

Infostart
2008. július 11. 06:00
Egyre kibírhatatlanabbá válik az ikrekkel várandós Angelina Jolie. A színésznő egy francia kórházban várja, hogy végre megszülhesse gyermekeit.

Császármetszéssel hozza világra ikergyermekeit Angelina Jolie: a beavatkozásra kedden kerül sor a nizzai Lenval kórházban. Úgy tűnik, a színésznő egyre nehezebben viseli a várakozást, az amerikai In Touch Weekly című magazin beszámolója szerint legszívesebben már túllenne az egészen.

A kórház személyzetét a lap cikke szerint az első napokban elbűvölte Angelina Jolie kedvessége, a napok múltával azonban egyre borúsabb a színésznő hangulata. "Úgy érzi, a személyzet nem figyel rá eléggé: idegrohamot kap, ha csenget, és a nővér nem ér oda elég hamar" - magyarázta egy neve elhallgatását kérő belső forrás.

A színésznő állítólag ahhoz is ragaszkodott, hogy lazacot szolgáljanak fel neki ebédre, holott ilyen fogás természetesen nem szerepel a kórház menüjében. "Nem kérte, követelte. Az étel a Lenvalban nem túl jó, átlagos kórházi kaja, amiből biztosan elege lett. Így valaki kiment, vett lazacot, a konyhán pedig elkészítették neki" - tette hozzá a forrás.

Az informátor szerint Jolie reggelente már a szokásos tusolást sem ejti meg, egész nap csak heverészik az ágyában, telefonál, a számítógépével szöszmötöl vagy tévét néz, és csak akkor vidul fel, ha férje, Brad Pitt meglátogatja.

"Brad majdnem mindennap eljön hozzá kocsival vagy helikopterrel, és két-három órán át vele marad" - mondta a forrás, hozzátéve: a színésznő nagyon boldog volt, amikor párja a látogatásra magával vitte gyerekeiket is.

A Jolie-Pitt család májusban érkezett Franciaországba a cannes-i filmfesztiválra, majd a pár úgy döntött, hogy a színésznő ott szüli meg gyermekeit, így Angelina múlt héten befeküdt a nizzai kórházba.

Az ikrek népes családba érkeznek majd, a sztárpárnak ugyanis három örökbefogadott és egy közös gyermeke van: a kambodzsai Maddox, az etióp származású Zahara Marley, a vietnami Pax Thien, valamint Siloh Nouvel.