Sztriptízzel akarja boldoggá tenni népét a táncosnő

Infostart
2008. július 11. 21:20
Letartóztatták azt a chilei táncosnőt, aki arra készült, hogy a santiagói elnöki palota előtt szabaduljon meg ruháitól, és alsóneműben mutassa be tudományát. Az akcióval Monserrat Morilles azt akarta elérni, hogy honfitársai vessék le prüdériájukat.

Három nappal korábban a táncosnő a chilei főváros metrójában lejtett táncot. Felszállt az éppen érkező szerelvényre, bemutatta produkcióját, miközben falatnyi fehérneműre vetkőzött, majd a következő állomásnál elhagyta a kocsit.

A chilei média bemutatója után "a metró istennőjeként" kezdte emlegetni Monserrat Morillest, aki tánca után csak annyit mondott: boldog perceket töltött el a földalattin.

"Ez még csak a kezdet: olyan ötlettel álltunk elő, amelyen tovább dolgozunk" - nyilatkozta titokzatosan a kenyerét tánccal kereső Morilles, miközben a rendőrök elvezették az elnöki palota elől.

"Chile még mindig szégyenlős ország, az emberek befelé fordulóak, mi pedig azt tűztük ki célul, hogy boldogabbá tegyük az ittenieket" - jegyezte meg kliense letartóztatása után a táncosnő menedzsere.