Házasság segíthet a strandon rajtakapott párocskán

Infostart
2008. július 10. 22:00
Házasságot kötött egy brit nő és barátja, akiket azzal vádolnak a dubaji hatóságok, hogy a tengerparton ittasan szeretkeztek, sőt, egyikük rátámadt az őket lefülelő rendőrre. A pár attól tart, hogy ügyükkel példát akarnak statuálni.

A brit konzulátus is segít annak a nőnek és partnerének, akit múlt hét pénteken egy rendőr kapott el Dubaj egyik tengerparti strandján: a gyanú szerint a pár éppen szerelmeskedett. Az Egyesült Arab Emirátusokban ez két dolog miatt is törvényellenes: egyrészt nem voltak házasok, másrészt közterületen szexeltek.

Michelle Palmer és a férfi, akit csak Vince-ként ismernek a nő barátai, a hírek szerint a minap összeházasodtak; azt remélik, emiatt enyhébb büntetést rónak ki rájuk.

Nemcsak a szex miatt emelhetnek vádat a két brit ellen, hanem felelniük kell azért is, mert ittasan mutatkoztak nyilvános helyen, ráadásul nekitámadtak az őket nyakon csípő rendőrnek.

Az ügyről Michelle Palmer barátai sem tudnak sokat: annyi biztos, hogy a nő és Vince délután a Le Méridien hotel bárjában kezdett iszogatni, majd egy közeli klubba ment át, ahol a párt vitatkozni látták. Később a társaság több tagját - köztük Vince-t is - kipenderítették a szórakozóhelyről, mert összeverekedtek.

A csapat hamarosan egy újabb mulatóban kötött ki, ahol Michelle már sírva mesélte barátainak, hogy Vince csúnyán megbántotta. Az ismerősök ezután már csak arról értesültek, hogy a párt kompromittáló helyzetben találta egy rendőr a tengerparton.