A Babyshambles drogos sztárjától félti a lányát Sting

Infostart
2008. július 10. 09:45
Van miért dühöngenie Stingnek: az énekes nemrég tudomást szerzett arról, hogy tizenéves lánya Pete Dohertyvel, a Babyshambles drogügyeiről híres frontemberével osztotta meg a sátrát Glastonburyben.

Kiborult Sting, amikor megtudta, hogy 17 éves lánya, Coco sátrában látogatást tett Pete Doherty is a glastonburyi zenei fesztiválon. A Babyshambles énekese maga is fellépett a rendezvényen.

Coco sátra mellett álltam Doherty koncertje után, amikor odajött a lány egyik barátja, hogy megnézze, mi van vele. Amikor kicipzárazta a bejáratot, a padlón elnyúlva ott feküdt Pete - mesélte az egyik szemtanú.

Úgy tűnt, nagyon kényelmesen elhelyezkedett, és épp pöfékelt; nem tudom, mit szívott, de nagyon elmélyültnek látszott - tette hozzá a forrás.

Sting lánya és a drogos énekes márciusban találkozott először a londoni Soho egyik szórakozóhelyén: azóta többször is összejöttek, hogy dolgozzanak Coco saját dalain és csiszolgassák a lány gitártudását.

Bár a lány még csak a középiskolai tanulmányait lezáró vizsgákra készül, szépen alakul zenei karriere: az Island Records szerződést kötött vele, debütáló albuma jövőre jelenik meg.

Egyértelmű, hogy Coco örökölte apja zenei tehetségét, Pete pedig folyton a képességeiről áradozik. Látszik, hogy odavan érte, ami komolyan aggaszthatja Stinget - fűzte hozzá a szemtanú.