Észre sem vette, hogy egy denevért visel

Infostart
2008. július 9. 08:15
Egy brit tinédzser megdöbbent, amikor egy bébidenevért talált a melltartójában. Az állatot 5 órán keresztül "viselte", és először azt hitte, hogy a mobilja rezeg.

Abbie Hawkins, egy angol szálloda recepciósa azt hitte, hogy mobiltelefonja csörög, amikor rezgést érzett a ruhájából, később azonban rádöbbent, hogy egy állat motoszkál a melltartójában.

A 19 éves lány reggel fél nyolckor a munkába menet érezte a mocorgást, és egészen délig hitte azt, hogy csak a mobilja rezgett. Ebédkor azonban furcsa mozgolódást érzett a melltartójában, és akkor derült ki számára, hogy valójában mi fészkelődött: fehérneműjéből ugyanis egy tenyérnyi méretű denevért vett elő kollégái legnagyobb megdöbbenésére.

"Amikor ráeszméltem, hogy ez egy denevér, sokkot kaptam, de aztán utána megsajnáltam az állatot. Nagyon kényelmes lehetett neki ott bent, és arra gondoltam, hogy milyen gonosz vagyok, amiért megzavartam" - mondta a recepciós, aki közel 5 órán át "viselte" az állatot.

A kis denevér valószínűleg előző nap mászhatott bele a melltartó tömésébe, amikor a fehérnemű a ruhaszárítón lógott. Amikor a lány másnap reggel felvette, semmi szokatlant nem észlelt.

Az állatot a szálloda kertjében szabadon engedték.