A globális felmelegedés vonzza az ufókat?

Infostart
2008. július 8. 20:30
Egyes beszámolók szerint Nagy-Britanniában az elmúlt időszakban egyre többször észleltek az emberek azonosítatlan repülő tárgyakat. Vajon az ufók lettek aktívabbak, vagy az emberek fantáziája?

Szinte tele van pöttyökkel az a térkép, amely azt mutatja: hol észleltek az emberek szokatlan eseteket Nagy-Britanniában az elmúlt időszakban. Soha ennyi ember nem jelentette még, hogy azonosítatlan repülő tárgyat észlelt az égbolton, mint az elmúlt hónapokban.

Malcolm Robinson, a Különös Jelenségek Ügynökségének alapítója megerősítette, miszerint szokatlan mértéket öltött az ufók jelenléte.

Õ ezt a globális felmelegedéssel hozza kapcsolatba, arra azonban nem tért ki, hogy a meleg az embereknek ártott-e meg, vagy az ufóknak. Szerinte más bolygók élőlényei aggódva figyelik, hogy mit tesz az emberiség a Föld megmentéséért.

Mint mondta, néha nagyon bizarr dolgok történnek Nagy-Britannia egén. Egy basingstoke-i lakos például egyik éjjel tizenkét narancssárga repülő tárgyat fedezett fel az égen. Egy másik ember azt állította: Somersetben látott ufót, de jelentettek paranormális jelenségeket Walesből és Skóciából is.