A Real Madrid védője is lefeküdt Ronaldo barátnőjével

Infostart
2008. július 6. 13:16
Ha Cristiano Ronaldo végül mégis a Real Madridnál köt ki, vélhetően nem Sergio Ramos lesz a legjobb barátja, ugyanis kiderült, hogy kedvese korábban lefeküdt a spanyol védővel is.

Lehet, hogy éppen a féltékenység fogja befolyásolni Cristiano Ronaldót abban, hogy marad-e a Manchester Unitednél, vagy a Real Madridhoz igazol? Kiderült ugyanis, hogy a portugál labdarúgó barátnője, Nereida Gallardo korábban lefeküdt a királyi gárda spanyol védőjével, Sergio Ramosszal.

"Cristiano nem tudott róla, hogy Nereida korábban lefeküdt a Real Madrid egyik legjobbjával. Nagyon féltékeny típus, és barátnője titokban tartotta előtte ezt, mert ez a múlt egy darabja. Nereida legkevésbé arra vágyik, hogy Ramos majd azzal köszöntse Ronaldót Madridban, hogy neki is megvolt a barátnője" - mondta a 24 éves spanyol szépség egyik közeli ismerőse.

A spanyol modell idén januárban kezdett el járni Ronaldóval, míg az Eb-győztes védővel tavaly novemberben találkozott egy szórakozóhelyen. Sergio Ramos két barátjával volt a klubban, ahol találkozott Nereida Gallardóval és társaságával, és végül valamennyien a labdarúgó házában kötöttek ki.

A spanyol futballista végig Nereidával foglalkozott, és a hálószobájába vezette. "Nereida nem bocsátkozott részletekbe, de arról biztosított minket, hogy nem a fociról beszélgettek vagy a bárányokat számolgatták" - tette hozzá.

A spanyol focista és a modell később is kapcsolatban maradtak, de csak barátként. Sergio Ramos felhívta a modellt, és sok szerencsét kívánt neki, amikor kiderült, hogy összejött Cristiano Ronaldóval.