Összeesküvés-elméletek a topmodell halála körül

Infostart
2008. július 2. 13:32
Számos pletyka kelt szárnyra a topmodell Ruszlana Korsunova halálával kapcsolatban, a rendőrség azonban pontot tett a találgatások végére és egyértelművé tette: a húszéves hölgy öngyilkos lett.

A Vogue magazin és számos tekintélyes divatház fotómodelljét manhattani, kilencedik emeleti lakása előtt találták meg, miután kizuhant az erkélyről.

Az ígéretes karrier előtt álló hölgy barátai az eset után azonnal gyanakodni kezdtek, és bár erőszakra utaló jelet a rendőrök nem találtak a helyszínen, az ismerősök között többen kizártnak találták az önkezűséget. Az öngyilkosságot a lány szülei is vitatják.

Mint mondták, az orosz nemzetiségű, de kazahsztáni születésű modell szerette az életét és munkáját is, nemrég tért vissza egy párizsi munkáról, és új, manhattani lakásának is nagyon örült. Ruszlana Korsunova tizenhét évesen kezdte nemzetközi modellkarrierjét, amikor is egy nyugati ügynökség felfigyelt egy kazah lapban megjelent fényképére.

Közben arról is beszámolt az amerikai sajtó, hogy gyógyszeresdobozok is előkerültek a lány lakásából. A modell ismerősei szerint a lány állandóan éheztette magát, emiatt viszony sűrűn fájt a hasa.