Piál és cigizik nászútján a sztárfocista - képekkel

Infostart
2008. június 27. 11:30
Mit fog ehhez szólni Sir Alex Ferguson? Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgója ugyanis szabadsága alatt láthatóan nem azzal van elfoglalva, hogy megfelelő edzettségi szinten tartsa magát, és jó fizikális állapotban térjen vissza a csapat edzőtáborába.

Az angol válogatott csatár Las Vegasban tölti a mézesheteket újdonsült feleségével, Coleennal. Wayne Rooney számára most minden a pihenésről és a kikapcsolódásról szól, így a medencében sörözik és cigarettázik.

Egy szemtanú szerint három szál cigarettára gyújtott rá gyors egymásutánban a labdarúgó, ami meglepő egy sportembertől. A képeket megnézheti, ha ide kattint.

"Egy profi sportolónak annyit kell dolgoznia megfelelő edzettségi állapotáért, hogy meglepő, ha ilyen könnyen károsítja az egészségét" - mondta Keith Prowse, a Brit Tüdőalapítvány elnöke.

A házaspár alig mozdul ki a Las Vegas-i szállodából, de George Michael koncertjének megtekintése szerepel a programban.

A 22 éves ara közben egy rózsaszínű bikiniben sütette magát a medence partján, és először mutatta meg esküvői gyémántgyűrűjét. Az ékszer 250 ezer fontba (76 millió forintba) került Wayne Rooney-nak.

Az angol labdarúgó két héttel ezelőtt vette el gyerekkori szerelmét, Coleent. A 22 éves csatár Genova közelében, Santa Margherita Liguréban mondta ki a boldogító igent.

A szertartásra egy, a Ligur-tenger partján álló, XVII. századi villában került sor, a tudósítás kizárólagos jogáért átszámítva 784 millió forintot fizetett az egyik brit bulvárlap.