Teljesen kiment a fejéből, hogy nős

Infostart
2008. június 26. 20:30
Érvénytelenítették egy ausztrál férfi házasságát, mert kiderült, hogy harminc évvel korábban, egy ivászat után már megnősült, erről azonban teljesen elfeledkezett.

A 67 éves férfi csak arra emlékezett, hogy amikor még az Egyesült Államokban dolgozott egy olajfúró toronynál, találkozott egy kedves, szőke nővel, de arról nem voltak emlékei, hogy össze is házasodott vele.

"Nem emlékszik, hogy részt vett volna bármiféle esküvői szertartáson, vagy házasságról beszélt volna a nővel" - mondta Sally Brown bíró, amikor érvénytelenítette a frigyet.

A férfinak a szava is elakadt, amikor a tárgyaláson megmutatták neki a házassági anyakönyvi kivonatot.

Nem az amerikai nővel kötött házassága volt a férfi első frigye: amikor 1978-ban oltár elé állt a szőke ismeretlennel, már volt egy felesége, akkor azonban nem derült ki, hogy már nős. Később elvált első nejétől, a másodiktól azonban - akiről teljesen elfeledkezett - nem.

Most újra házasságra adta a fejét, hawaii származású barátnőjével kötötte össze az életét és kérvényt adott be, hogy az országban telepedhessen le; ekkor közölte vele a sokkoló hírt az amerikai bevándorlási hivatal.

A harmadik feleség, aki a bírósági döntés után hivatalosan ismét csak barátnő, nagyon megértően fogadta a történteket. A férfi már bejelentette, hamarosan ismét oltár elé vezeti.