Egy kidobófiúval ölette meg rendőr feleségét

Infostart
2008. június 26. 09:48
Életfogytiglant kapott egy férfi, aki megölette rendőrként dolgozó feleségét, hogy új életet kezdjen a szeretőjével. Az asszonyt egy éjszakai klub kidobófiúja szúrta le. Most a limuzin-bérbeadással foglalkozó férfi és társai a börtönben kezdenek új életet.

A 34 éves Fadri Nashi által felbérelt gyilkos 2006 májusában szúrta le egy több mint 30 centis késsel megbízója feleségét, Nishát, aki elvérzett észak-londoni otthonában. A férj így akart hozzájutni a több mint 100 ezer fontot kivető életbiztosításhoz.

A libanoni születésű, limuzinok bérbeadásával foglalkozó Fadri Nashi kettős életet élt, és rengeteg pénzt költött litván szeretőjére.

Néhány nappal a harmadik házassági évfordulója után egy este egyedül hagyta feleségét, és elment snookerezni. Nem sokkal később megérkezett a lakásába Jason Jones, egy nightclub alkalmazottja, és leszúrta az asszonyt. A férfit nem köztvetlenül Fadri Nashi bízta meg, hanem annak drogdíler barátja, Rodger Leslie.

Fadri Nashit és két társát életfogytiglanra ítélték, azzal, hogy a férj és Rodger Leslie leghamarabb 20, Jason Jones pedig leghamarabb 18 év múlva szabadulhat. A tárgyaláson jelen volt a libanoni férfi litván barátnője is. Fadri Nashi nem mutatott semmiféle megrendülést az ítélethirdetéskor.

Az áldozat bátyja, Katen Patel szerint a gyilkosság brutális, gonosz és kegyetlen támadás volt. Nincsenek szavak, amelyek leírnák a fájdalmamat, amit Nisha elvesztése miatt érzek - mondta. A nővérem jófejű lány volt, és sokmindent elért rövid életében. Hozzátette, Nisha többször is megkérdezte, hogyan fest az egyenruhában.

A barátai és kollégái keményen dolgozó, szeretetteljes személynek ismerték, aki sok idejét áldozta a közösségnek - mondta el az áldozat bátyja.