A vízválasztó hetedik év: válik a sztárpár?

Infostart
2008. június 25. 21:30
Madonna és Guy Ritchie állítólag már a szakításról beszél, miután nagyon úgy tűnik, hogy hétéves házasságuk zátonyra futott.

Az amerikai popsztár és az angol filmrendező kapcsolata állítólag már hónapok óta mélyponton van, és a sztárpár külön életet él a 6 millió fontos londoni villában.

A pár egyik közeli barátja azt állította a Daily Mirror című brit lapnak, hogy a szakítás elkerülhetetlen. Nyilvánvalóan szomorúak, de felnőttek módjára kezelik a problémát, és engedik, hogy a dolgok a maguk útján menjenek - nyilatkozta a neve elhallgatását kérő ismerős, aki szerint Madonna és Guy Ritchie nem férjként és feleségként, hanem testvérként él, és úgy vélik, jobb, ha barátként folytatják tovább a kapcsolatukat.

A lap arról tudósít, hogy a pár nagy valószínűség szerint Madonna november 29-én végződő világkörüli turnéja után jelenti be a szakítást.

A 49 éves énekesnő állítólag London, New York és Los Angeles között akarja kivitelezni új terveit, míg a 39 éves rendező Sherlock Holmes-filmjén dolgozik.

A két sztár 1998-ban találkozott egymással Sting partiján, és 2 év múlva egy skót kastélyban házasodott össze.

A problémák hamar jelentkeztek, és nem is rejtették őket véka alá. Madonna például egy 2005-ös interjújában kijelentette: mindent be akar fejezni, mert férje nem az elképzelései szerinti férj.

Állítólag az első problémák akkor jelentkeztek, amikor Guy Ritchie nem értett egyet a feleségével abban, hogy adoptáljanak egy kisbabát Malawiból.