Halálos mélységek felé zuhan a sztárénekesnő

Infostart
2008. június 21. 08:00
Amy Winehouse, a hétfő óta kórházban ápolt brit sztárénekes állítólag súlyos állapotban van: nincs étvágya, szabálytalan a szívverése és vért köhög.

A csontsovány Amy Winehouse doktorai aggódnak az énekesnő súlycsökkenése és étvágytalansága miatt, amelyek akár a tuberkulózis tünetei is lehetnek.

A tébécét támasztja alá az is, hogy egy, a sztárhoz közeli barát a The Sun bulvárlapnak nyilatkozva elmondta: a lány vért köhög, és rendellenes a szívverése is. Szerinte a doktorok tuberkulózisra gyanakodnak, és infúzióra tették az énekesnőt, akit megpróbálnak leszoktatni a keménydrogokról.

Amy Winehouse 2004-ben megjelent világsikerű albuma után drasztikusan lefogyott, és inni, valamint drogozni kezdett. Többször kötött már ki elvonón és kórházban - legutóbb hétfőn, miután összeesett londoni otthonában. Apja egy magánklinikára szállította, ahol azóta is megfigyelés alatt tartják.

Egy kórházi forrás szerint valóban nem kizárható, hogy az énekes tébécés. A súlyos betegség legalább kórházban tartja őt, és le tud szokni a drogokról - mondta.

Nem ritka, hogy a drog- és alkoholproblémákkal küzdők megbetegednek, mivel gyenge immunrendszerük nem tudja leküzdeni a fertőzést.

A Grammy-díjas énekesnő szóvivője elmondta: az orvosok fogják eldönteni, hogy a hónap végén színpadra állhat-e a Glastonbury fesztiválon és a Nelson Mandela 90. születésnapját ünneplő londoni koncerten.