Eladja életét, mert elege lett belőle

Infostart
2008. június 20. 08:30
Amikor Ian Usher 12 évig tartó kapcsolata tönkre ment, úgy döntött: egy népszerű internetes oldalon licitre bocsátja egész életét - házastul, barátostul, mindenestül.

Vasárnap Ian Usher élete befejeződik, mivel eladja azt. Az elkeseredett brit származású férfi ugyanis még márciusban bocsátotta áruba 3 hálószobás házát, motorját, autóját, de még állását és baráti körét is a népszerű aukciós internetes oldalon, az eBay-en.

A 44 éves Ausztráliában élő férfit elárasztották a világ minden részéről érkező e-mailek, amióta feladta a hirdetést a honlapon, és elindította a licitet. A legtöbb levélíró támogatásáról biztosította őt, de sokan tanácsot akartak tőle kérni, hogyan lehet megváltoztatni egy félresiklott életet.

A férfi célja ugyanis éppen ez: elege lett előző életéből, és drasztikus változtatást akar. Világkörüli utazásra szeretne indulni, ehhez pedig úgy teremti meg a költségeket, hogy eladja életét. Tervei szerint a vasárnap záruló licitnek köszönhetően sikerül majd 65 millió forintnak megfelelő dollárt összegyűjtenie.

A férfi 2001-ben költözött Ausztráliába feleségével, akivel egy csodálatos tengerparti házban éltek. Ötévnyi házasság után azonban elváltak, és a férfi idillikus élete hamar tűrhetetlenné vált számára, ezért minden áron meg akar szabadulni tőle - pontosabban olyan áron, amit majd a liciten a legtöbbet ígérő felajánl.

A férfi azt mondta: az ötletet egy barátjától kapta, aki korábban szintén rossz passzba került, és hasonló tartalmú újsághirdetést akart feladni, ám mégsem tette meg.