Nem bírja a műmelleket Hollywood szívtiprója

Infostart
2008. június 13. 09:00
Kiderült, miért szakított egy év együtt járás után a barátnőjével George Clooney: Hollywood szívtiprójának nem tetszett, hogy a lány a kérése ellenére megnagyobbíttatta a melleit.

Az Ocean's Eleven és több más film sztárja májusban szakított Sarah Larsonnal, akivel pedig tőle szokatlanul hosszú ideig - egy évig - járt együtt, és még a premierjeire is magával vitte.

A szakítás okát akkor nem hozták nyilvánosságra, de az In Touch Weekly tudni véli, miért döntött így George Clooney. A magazin szerint a színésznek nem tetszett, hogy a barátnője a kérése ellenére megnagyobbítatta a melleit. Annak azonban újabb bizonyítékát adta, hogy nem szívtelen: megengedte ugyanis, hogy Sarah az ő házában lábadozzon a plasztikai műtét után.

Az egykori Las Vegas-i pincérnőt sem viselte meg egyébként a szakítás; állítólag nagyon meg van elégedve új külsejével, és már azt is fontolgatja, hogy ország-világgal megosztja az örömét, és igent mond a Playboy felkérésére.

A hírt elpletykáló forrás szerint Sarah szereti új testét. "Most, hogy már híres, soha többé nem fog felszolgálni."

A lány egyébként állítólag a pletykalapokból tudta meg, hogy már nincs együtt George Clooneyval. "Iszonyatosan összevesztek, aztán Sarah elköltözött. George el sem mondta neki, hogy szakítani akar - a lapokból tudta meg a hírt."