Nem szégyenlős a sztárfocista csodaszép barátnője - képekkel

Infostart
2008. június 9. 09:15
Míg az európai futballelit az Európa-bajnokságon szerepel, a tornáról meglepetésre lemaradó angol válogatott tagjai nyaralásukat töltik. Joe Cole és Peter Crouch is a Karib-tengeren pihen.

A Liverpool csatára és barátnője, Abbey Clancy St. Bart szigetén nyaral egy olyan szállodában, ahol egy éjszakára 1600 fontba (500 ezer forintba) kerül egy szoba - a válogatott játékos heti 60 ezer fontos fizetése mellett ez nem okoz gondot. Az üdülőparadicsom olyan sztárok kedvelt nyaralóhelye, mint Mariah Carey és Mick Jagger.

Peter Crouch és modell barátnője mindenestre remekül érezte magát, Abbey Clancy még a bikinifelsőjétől is megvált, hogy jobban lebarnuljon. A képeket megnézheti, ha ide kattint.

Eközben a Chelsea klasszisa, Joe Cole menyasszonyával Barbadosban nyaral. A labdarúgó és fitneszedző barátnője, Carly Zucker sem adta alább: egy éjszakára 1900 fontba került a szálloda lakosztály.

"Itt gyakran pihennek nagy sztárok, de Carly külön bűbájt hozott magával. Joe Cole egy igazán szerencsés férfi" - mondta a hotel egyik munkatársa.