Nemrég még hajléktalan volt, most övé a lottófőnyeremény

Infostart
2008. június 5. 08:00
Egy ifjúsági szálláson él és dolgozik az a férfi, aki hétvégén megnyerte a brit nemzeti lottó főnyereményét. Herbert Plant, bár 795 millió forintnak megfelelő összeg üti a markát, nem hagyja ott állását.

Egy ifjúsági szálló fogadta be és adott neki munkát, miután Herbert Plant elvesztette állásást és lakását. A 49 éves férfi a hétvégén megnyerte a brit nemzeti lottó főnyereményét, de nem hagyja ott a hostelt: tovább dolgozik.

Herbert Plant azt tervezi, hogy 795 millió forintnak megfelelő összegből vesz magának egy autót, kifizeti fia jelzálogkölcsönét, elmegy kedvenc csapata, a Leeds United egyik meccsére, aztán nyaral egyet.

"A legkisebb fiam, Jamie azt mondta, ez egy szerencsés hétvége lesz. Megkérdeztem tőle, hogy mit ért ez alatt, de nem tudta pontosan elmagyarázni. Azért nagyon örülök, hogy igaza lett" - mondta Herbert Plant.

A férfi nem nézte a sorsolást, csak akkor tudta meg, hogy megütötte a főnyereményt, amikor fia elszaladt a lottózóba, hogy ellenőrizze a számokat.

"Már vagy egy órája távol volt, már kezdtem aggódni, de néhány perccel később megjelent és azt üvöltözte: >>Megnyerted! Megnyerted!<<. Alig tudtam elhinni" - emlékezett vissza a szerencsés pillanatra Herbert Plant.