Dollár-milliókkal licitál a sajtó a sztárpár ikreinek első képeiért

Infostart
2008. június 3. 12:46
Egymásra licitálnak a legnagyobb amerikai magazinok, hogy melyik lap közölhesse először Angelina Jolie és Brad Pitt hamarosan megszülető ikreinek képeit. A lapok 15 millió dollárt sem sajnálnak megadni a hamarosan megszülető ikrek fotóiért.

Ádáz harcot vív a People és az OK! magazin a színészpár gyermekeiről készült első képek közlésének jogáért. A lapok 15 millió dollárt sem sajnálnak megadni a hamarosan megszülető ikrek fotóiért.

Az OK! magazin képviselője szerint bolondság lenne, ha nem tennének ajánlatot a képekért, míg a People szóvivője közölte: természetesen lapjukban szeretnék látni a fotókat.

2006-ban, Shiloh nevű gyermekük születése után az első képek észak-amerikai közlésének jogáért 4,1 millió dollárt, a nagy-britanniai megjelenésért pedig 3,5 millió dollárt kapott a sztárpár, amelyet jótékony célra fordítottak.

Múlt pénteken több lapban is megjelent, hogy már megszülettek Angelina Jolie ikrei, de ezt az Oscar-díjas színésznő szóvivője cáfolta. A 32 éves Jolie és a 44 éves Pitt négy gyermeket, a 6 éves, Kambodzsából örökbefogadott Maddoxot, a 4 éves, eredetileg vietnami Paxot, a 3 éves, Etiópiából adoptált Zaharát és saját 22 hónapos kislányukat, Shiloh-t nevelik.

Közben a színésznő bevallotta: fegyvert tart házukban, hogy megvédje családját, és alkalom adtán nem is félne használni azt. "Ha bárki bejön a házamba, és megpróbálja bántani a gyerekeimet, nem lenne gond lelőni."

Angelina Jolie hozzátette: legálisan vette a fegyvereket, amelyek megegyeznek azzal a típussal, amilyet a Tomb Raider-filmekben is használt.