Tom Cuise és Katie Holmes új házát megszállták a sztárok - képekkel

Infostart
2008. június 2. 16:58
Mint minden házaspár, így Tom Cruise és Katie Holmes is partival akarta megünnepelni új otthonát, ahova egész sereg vendéget hívtak meg. Az egy négyzetméterre eső sztárok száma vasárnap este az álompár Beverley Hills-i otthonában volt a legmagasabb.

Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Kirstie Alley, Brooke Shilelds - többek között ezek az "A-ketagóriás" sztárok kaptak meghívást Tom Cruise és Katie Holmes vasárnapi házavató partijára Hollywoodban.

A sztárpár nem akart csalódást okozni vendégeinek, így egy egész hadsereg felszolgálót szerződtetett az estére, ahol a sok sztárnak köszönhetően nagyon szigorú volt a biztonság is.

Egymást érték a fekete limuzinok a színész házaspár új otthona előtt, ahol Katie Holmes és Tom Cruise személyesen fogadta vendégeit - utóbbi közös kislányukkal, Surival a karján integetett a házavatóra érkező sztárokra váró rajongóknak.

Annak ellenére, hogy Victoria Beckham egy esküvőre is hivatalos a héten, a 34 éves énekesnő nem mulasztotta el kedves barátainak házavatóját, ahova Jennifer Lopez férje, Marc Anthony nélkül érkezett - a férfinek valószínűleg a nemrég született ikrekre kellett vigyáznia otthon.

A Daily Mail angol napilap újságírója megjegyzi: az estére alkalmazott felszolgálók hadából ítélve nem valószínű, hogy a házavatókon megszokott csipszek és meleg sörök szerepeltek a menün.