Ellopták a legendás rocksztár hamvait

Infostart
2008. június 2. 19:09
Eltűntek a Nirvana zenekar néhai frontemberének földi maradványai özvegye hollywoodi otthonából.

Ellopták Kurt Cobain hamvait - jelentette ki az egykori világhírű rockbanda, a Nirvana frontemberének özvegye. Courtney Love szerint egy régebbi barát felelős a tettért.

A Nirvana énekes-gitárosának hamvait felesége egy rózsaszín, plüssmackó alakú kézitáskában őrizte, amelyet egy szekrényben tárolt Los Angeles-i otthonában.

Az énekesnő bevallás szerint öngyilkos hangulatba került. Nem hiszem el, hogy valaki képes volt elvinni tőlem Kurt hamvait. Gusztustalannak tartom, és teljesen öngyilkos hangulatba kerültem. Ha nem kapom vissza, nem tudom, mit fogok csinálni - nyilatkozta a kétségbeesett sztár.

Az 1994-ben öngyilkosságot elkövető Cobain hamvainak nagy részét egy New York-i buddhista templomban, valamint a Washington államban található Wishkah folyóban szórták szét. Love valamennyit megtartott magának is, és egy titkos helyre tette, amit azonban most megtaláltak.

Courtney Love márciusban azt állította, hogy valaki megszerezte néha férje társadalombiztosítási számát, és annak felhasználásával több mint 200 millió dollárt vett le a házaspár közös számlájáról.