Szobrot kap a botrányos életű szupermodell

Infostart
2008. május 26. 20:15
Naomi Campbell szupermodell bekerül a halhatatlanok sorába. A kifutókon híressé vált sztárt bájait ugyanis hamarosan szobor örökíti meg. A forró vérmérsékletű hölgyről mindezért most háromdimenziós fotók készülnek.

Nemrég még őrizetbe vették botrányos viselkedése miatt, most azonban a híres brit fotóművész, Nick Knight előtt pózol a fekete bőrű modell, Naomi Campbell, ugyanis szobor készül róla, háromdimenziós képek segítségével.

A fotóművész az eddigi tervek szerint alabástrom és üvegszál felhasználásával készíti el az alkotást, és azt reméli, hogy az év végére készül el a hatalmas, csaknem 10 méteres szoborral.

Arra egyelőre nem tudott válaszolni, hogy az elbűvölő szépségű és alakú hölgy szobra hol kap majd helyet, arra a felvetésre pedig csak nevetett, hogy az alkotást a londoni Heathrow repülőtér 5-ös termináljának bejárata előtt kellene elhelyezni.

Naomit csaknem egy hónapja itt vették őrizetbe, mert botrányosan viselkedett, amikor kiderült, hogy a terminál megnyitása körüli káoszban elveszett a poggyásza.

A szupermodell korábban azért állt bíróság előtt, mert dühében hozzávágta a mobiltelefonját az egyik alkalmazottjához.